Ortutay Elemér IV. Keresztény tudományos diákköri konferencia

A Görögkör – a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Gorögkatolikus Lelkészsége – 2017. február 23-ra meghirdeti az Ortutay Elemér TV. Keresztény Tudományos Diákköri Konferenciát. A konferencián ukrajnai és külföldi egyetemek és főiskolák BA, BSc, SSc, MA, MSc, PhD képzésében résztvevő diákjai vehetnek részt, magyar nyelvű előadásokkal.

Célunk a  keresztény  szellemiségű  tudományosság szorgalmazása, a különböző szakterületek keresztény vonatkozásának a megtalálása, a történelmi egyházak örökségének és  értékrendjének  a  tudományos  kutatásokban  történő megjelenítése,  keresztény értékrendet valló magyar diákok találkozási lehetőségének a megteremtése.

Jelentkezési határidő:2017.január 31.

A nevezési lap (letölthető: www.ortutaykoli.uz.ua weboldalról), a bemutatásra szánt pályamű és annak összefoglalójának elektronikus és nyomtatott változatának beküldési határideje: 201 7. február 6.

A  nevezést  elektronikusan  a  gorogkor.kmf@gmail.com címre és nyomtatva a következő címre kérjük eljuttatni: Beregszász, Rákóczi tér 6 (GIK iroda, az Aranypáva étteremmel szemben).

Részletes tájékoztatás  a +380508255542  és a +380997579719 telefonszámon és a gorogkor.kmf@gmail.com email címen kaphatnak.

A Szervezőbizottság kéri a pályázókat, hogy a bemutatásra szánt pályamű és összefoglalója elkészítésénél tartsák be a formai követelményeket, mely elérhető a www.ortutaykoli.uz.ua oldalon.

Categories: Hírek